in , , ,

Εκφράστε την Αγάπη σας με Βαζάκια

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει οπότε τι θα λέγατε για μια DIY κατασκευή ώστε να εκφράσετε την αγάπη σας με ένα υπέροχο τρόπο στους ανθρώπους σας και να δείξετε ότι αφιερώσατε λίγο χρόνο για να γίνουν ευτυχισμένοι. Μην αγοράσετε φέτος το δώρο για το ταίρι σας αλλά αιφνιδιάστε το ευχάριστα με τη χειροτεχνία σας! Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε τα περίφημα γυάλινα βαζάκια. Για να σας βοηθήσουμε να εμπνευστείτε, παρουσιάζουμε παρακάτω μερικές ιδέες για να δοκιμάσετε.

Για τα ερωτευμένα ‘’πιτσουνάκια’’ αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε όταν σας συνδέει μια ιστορία αγάπης. 

Μήπως το ταίρι σας λατρεύει το βούτυρο; Γιατί δεν το φτιάχνετε με τα χεράκια σας και να του το δωρίσετε μέσα σε ένα βαζάκι;

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για μια γλυκιά έκπληξη προσφέρετε στο ταίρι σας ένα καπ κέικ μέσα σε ένα βαζάκι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σχεδιάζετε να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι; Αν ναι, ήρθε η ώρα να φτιάξετε  αυτά τα απίθανα βαζοπότηρα.

Πηγή

Αγοράστε τα αγαπημένα σοκολατάκια του συντρόφου σας, βάλτε τα σε ένα βάζο και προσθέστε μια χαριτωμένη κάρτα με την αγάπη σας!

Βάψτε τα βαζάκια με παστέλ χρώματα και γκλίττερ και στολίστε τα με τα αγαπημένα λουλούδια του συντρόφου σας.

Κάντε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας πιο ρομαντική με αυτά τα ερωτικά κηροπήγια από βαζάκια!

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διακοσμήσετε τα βαζάκια είναι πραγματικά ατελείωτοι και ένας από αυτούς είναι το βάψιμο με σπρέι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορείτε να γράψετε ρομαντικά μηνύματα πάνω στο καπάκι!

Χρησιμοποιήστε τα βαζάκια ως συσκευασία για τα δώρα σας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ζύμη για Πιροσκί

20 Ιδέες Διακόσμησης με Χάρτες