in ,

Πως να φτιάξετε Αποσμητικό Χώρου με Ενισχυτικό Άρωμα Ρούχων

Πασχίζετε καθημερινά να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό, τακτοποιημένο και χωρίς οσμές αλλά μερικές φορές ακόμη και χρησιμοποιώντας διαφορά αποσμητικά του εμπορίου οι οσμές που έχουν ποτίσει στο χαλί δεν φεύγουν με τίποτα! Για να ευωδιάσει το σπίτι σας το μυστικό είναι αυτή η σπιτική συνταγή για αποσμητικό χώρου με ενισχυτικό άρωμα ρούχων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα μικρά σφαιρίδια Unstoppables που είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά αρώματα.

Θα χρειαστείτε:
1/4 κούπας Unstoppables
4 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
1 κούπα ζεστό νερό
Ένα άδειο μπουκάλι ψεκασμού

Σε ένα μπολ ρίξτε όλα τα συστατικά και ανακατέψτε. Αφήστε να διαλυθούν  για 30 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Μετά από 30 λεπτά, τα σφαιρίδια και η μαγειρική σόδα πρέπει να έχουν διαλυθεί.

Προσθέστε το μείγμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Στη συνέχεια, συμπληρώστε το υπόλοιπο μπουκάλι με νερό.

Τώρα χρησιμοποιήσετε αυτό το απίστευτο αποσμητικό σχεδόν σε όλα … χαλιά, έπιπλα, ρούχα, κουρτίνες, κ.λ.π. Το σπίτι σας θα μυρίζει υπέροχα χωρίς να μένουν υπολείμματα. Επειδή ένας ψεκασμός αρκεί το αποσμητικό θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

fotos via cincyshopper

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

9 Συμβουλές και λύσεις για Ξύλινα Πατώματα

14 Δημιουργικές Ιδέες με Καλάθια για Άπλυτα