in , , ,

Πώς να φτιάξετε ένα ιδιαίτερο Φωτιστικό με βάζο και αιωρούμενες πεταλούδες!

Πάλι τα βαζάκια έχουν την τιμητική τους! Αυτή είναι μια υπέροχη κατασκευή και το αποτέλεσμα μοναδικό. Χάρτινες πεταλούδες να πετάνε πάνω απο το απαλό φως του κεριού..



Υλικά:
Άδειο Βάζο 500 ml
σύρμα,
χαρτί ακουαρέλας
Μολύβι
ψαλίδι
χάρακας
κόλλα
κλωστή
κεράκι ρεσώ

Με τη βοήθεια στένσιλ κόψτε μερικές πεταλούδες απο το χαρτί ακουαρέλας. Εαν θέλετε μπορείτε να εκτιπώσετε τα παρακάτω σχέδια πεταλούδας ή να βρείτε τις δικές τστο διαδίκτυο και να τις χρησιμοποιήσετε σαν στένσιλ.
Εκτός απο τις κρεμασμένες πεταλούδες (επιλέξτε τις μικρές) θα κολλήσετε και μερικές επάνω στο χαρτί που θα είναι τυλιγμένο στο βάζο.

Μετρήστε με μια μεζούρα την περίμετρο και το ύψος του βάζου σας.
Στη συνέχεια κόψτε μια λωρίδα απο την ακουαρέλα που σε πλάτος θα είναι 2 εκ. μεγαλύτερο απο την περίμετρο του βάζου (για να μπορεί να το καλύψει όλο) και σε ύψος 1-2 εκατοστά μεγαλύτερο.
Στη μία μεγάλη πλευρά (του πάχους δηλαδή) κάντε κυματιστό τελείωμα).
Κολλήστε με κόλλα τις πεταλούδες σας επάνω στο χαρτί αλλά μην ενώσετε τις άκρες του ακόμα. Αυτό θα γίνει μόλις το τοποθετήσετε στο βάζο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Στη συνέχεια τυλίξτε σύρμα γύρω απο το στόμιο του βάζου. Την άκρη του λυγίστε την επάνω απο το βάζο έτσι ώστε να δημιουργηθεί καμπύλη με ύψος περιπου 15 εκ. Καλό είναι να υπάρχει απόσταση καθώς μέσα θα υπάρχει κερί και μπορεί να καούν οι πεταλούδες.
Κρεμάστε με την κλωστή δυο όμορφες μικρές πεταλούδες.

Τυλίξτε τη λωρίδα που έχει επάνω κολλήμενες πλέον τις πεταλούδες γύρω απο το βάζο και κολλήστε τα άκρα.
Τοποθετήστε μέσα ένα κεράκι ρεσώ.
Το βαζάκι σας είναι έτοιμο.
Το κεράκι με τον καπνό τους θα κάνει τις πεταλούδες σας να χορεύουν υπο το φως του κεριού και θα δώσουν ένα πολύ όμορφο, ρομαντικό και παιχνιδιάρικο τόνο στο σπίτι σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες και φυσικά τηρήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας για αποφυγή τυχόν πυρκαγιάς. Ποτέ δεν αφήνουμε εκτός της επίβλεψης μας.

via lad-y.ru

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξουμε φανταστικά βάζα κηροπήγια με πηλό + 26 φοβερές ιδέες!

Δείτε επίσης – DIY Ανάγλυφα Βάζα

Δείτε επίσης – DIY Ιδέες με Μπουκάλια Κρασιού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξουμε μοναδικά Τρουφάκια Πορτοκαλιού

20 Έξυπνοι DIY τρόποι για να οργανώσετε το γραφείο σας σε χρόνο μηδέν