in

Super Διαγωνισμός με Δώρο μια υπέροχη κρεμάστρα τοίχου απο το Design Is This!

Τα αντικείμενα υψηλής αισθητικής και design είναι κάτι που λατρεύουμε σε αυτήν εδώ τη σελίδα. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένας διαγωνισμός με άρωμα design. Mια υπέροχη κρεμάστρα τοίχου που θυμίζει γραφή με πένα!

Μέχρι πριν λίγα χρόνια θα ήταν περιέργο να κρεμάσουμε στους τοίχους του σπιτιού μας οτιδήποτε άλλο εκτός από πίνακες ζωγραφικής, διακοσμητικά πιάτα και έργα τέχνης. Πλέον η μόδα έχει αλλάξει κατά πολύ και η διακόσμηση τοίχου μπορεί να περιλαμβάνει έναν πολύ μεγάλο αριθμό επιλογών και στυλ όπως ράφια, κάδρα, γλάστρες τοίχου, ρολόγια τοίχου μέχρι και κρεμάστρες & γάντζους.


Το ελκυστικό με τις μοντέρνες κρεμάστρες τοίχου είναι ότι θα τις βρείτε σε πρωτότυπα στυλ και σε διάφορα σχέδια και μεγέθη καθώς μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά διακοσμητικά και να συνδυαστούν εκπληκτικά με την γενική αισθητική του χώρου σας. Έτσι, επιλέγοντας τες επιτυγχάνετε αφενός την οργάνωση του σπιτιού σας κι αφετέρου τη διακόσμηση του. Θα εκπλαγείτε με το πόσο ωραίος μπορεί να δείχνει ο χώρος σας, εάν κάνετε τις σωστές επιλογές. Υπάρχει τεράστια ποικιλία όσον αφορά το υλικό από το οποίο φτιάχνονται, ενώ πολλά είναι και τα διαθέσιμα χρώματα. Η τιμή τους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, υπάρχει, ωστόσο, μεγάλο εύρος τιμών, τέτοιο που να ικανοποιεί τουλάχιστον τους περισσότερους καταναλωτές.
Αντίστοιχα τα ρολόγια τοίχου είναι αυτά πάντα που κλέβουν την παράσταση και τα προτιμάει ο κόσμος καθώς στην σύγχρονη διακόσμηση αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά items που ανασυνθέτουν τον χώρο σας, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον. Θα βρείτε πάνω τους εναλλαγές χρωμάτων, τεχνητή παλαίωση, ώστε να προσδιορίζουν ένα vintage στυλ αλλά κλασική σχεδίαση για πιο minimal προοπτικές.
Οι παραπάνω προτάσεις αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για αναδειχθεί ή να μεταμορφωθεί ο χώρος σας ώστε να μην μένουν πλέον οι τοίχοι σας ουδέτεροι και αδιάφοροι. Στο Design Is This σας μπορείτε να επιλέξετε μερικά από τα κορυφαία αντικείμενα design που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τον χώρο σας και θα αλλάξουν μοναδικά την αισθητική κάθε δωματίου.

Το toftiaxa.gr και το designisthis.com σας προσφέρουν ένα μοναδικό δώρο!
Μία υπέροχη Κρεμάστρα Τοίχου Scribble – HeadSprung!
Εμπνευσμένο από μία σκοπίμως τυχαία γραμμή, η Headsrpung δημιουργεί μια κρεμάστρα που θυμίζει υπογραφή με πένα. Η αδιάκοπη μορφή του Scribble είναι χαρακτηριστικό παρμένο από την καλλιγραφία που δίνει μια καλλιτεχνική νότα στον τοίχο σας.

Δείτε Εδώ περιγραφή και λεπτομέρειες του δώρου.

Ο διαγωνισμός γίνεται μέσω facebook και πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1.  Υποχρεωτική δημόσια κοινοποίηση που θα βρείτε ΕΔΩ

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

2. Υποχρεωτικό σχόλιο κάτω απο τη φωτογραφία – προσοχή κάτω απο αυτή τη φωτογραφία του Facebook και όχι εδώ στην ανάρτηση

3. Υποχρεωτικά LIKE στις σελίδες toftiaxa και DesignIsThis


Όροι διαγωνισμού:
– Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 και λήγει στις 28 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:00 μ.μ.
– Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί σε αυτήν εδώ την ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του toftiaxa στο Facebook. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει επικοινωνία με τον νικητή εντός 3 ημερών το δώρο θα κερδίσει ο πρώτος επιλαχόντας.
– Το δώρο θα αποσταλλεί απο την επιχείρηση με έξοδα δικά της στην διεύθυνση που θα υποδείξει ο νικητής.
– Τα αποτελέσματα θα βγουν με τη χρήση του random.org

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να Βαψετε και να Παλαιώσετε Βάζακια

Μίνι Σκορδοψωμάκια κόμποι!