in ,

Βουλωμένος Νεροχύτης; Ξεβουλώστε τον Χωρίς Υδραυλικό!

Λίγο τα υπολείμματα τροφών, λίγο η απροσεξία κατά το ξύρισμα ή το χτένισμα και ο νεροχύτης της κουζίνας ή του μπάνιου αρχίζει να βουλώνει. Μάθετε πώς μπορείτε να αποκαταστήσετε τη λειτουργία του χωρίς να χρειαστεί να καλέσετε υδραυλικό και χωρίς τη χρήση χημικών.

Διαλύστε 1 φλ. μαγειρική σόδα σε καυτό νερό και γεμίστε με αυτό το διάλυμα τον νεροχύτη σας. Αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 1 ώρα. Στη συνέχεια, χύστε μέσα στο σιφόνι 1 φλ. ξύδι ή χυμό λεμονιού ώστε να καθαρίσετε σε βάθος το σιφόνι του νεροχύτη και να εξαφανίσετε ακόμα και τα πιο επίμονα υπολείμματα τροφών. Ξεπλύνετε με άφθονο βραστό νερό.

Τέλος, για να καταπολεμήσετε τις άσχημες οσμές που αναδύονται κατά το ξεβούλωμα του νεροχύτη, δεν έχετε παρά να τρίψετε την επιφάνειά του με λίγο ελληνικό καφέ.
via spirossoulis

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

55 φανταστικές δημιουργίες σε βότσαλα απο τα μέλη μας!

Πώς να φτιάξετε υπέροχες θήκες ή συσκευασίες για σκουλαρίκια!