in ,

Πώς να μετατρέψετε το κινητό σας σε Προτζέκτορα

Οι προβολείς διαφανειών είναι ξεπερασμένοι αλλά και οι ψηφιακοί προτζέκτορες κοστίζουν αρκετά. Γι’ αυτό θα σας δείξουμε πώς να μετατρέψετε το κινητό  τηλέφωνό σας σε έναν προβολέα φωτογραφιών και βίντεο με πολύ οικονομικό τρόπο.

Θα χρειαστείτε :
Ένα άδειο κουτί παπουτσιών
Συνδετήρα
Κινητό τηλέφωνο
Μεγεθυντικό φακό ή φωτογραφικό φακό
Κοπίδι
Μαύρη ταινία
Προαιρετικά:
Ματ μαύρο σπρέι βαφής ή μαύρο χαρτί

1) Αν το εσωτερικό του κουτιού σας έχει ανοιχτό χρώμα, μπορείτε να το βάψετε μαύρο με το σπρέι ή να κολλήσετε μαύρο χαρτί για καλύτερη ποιότητα εικόνας. Μόλις το κουτί σας είναι έτοιμο, μαρκάρατε την εξωτερική άκρη του φακού σας πάνω σε μία από τις μικρές πλευρές του κουτιού.

2) Κόψτε το εσωτερικό του κύκλου που μόλις μαρκάρατε προσπαθώντας να εφαρμόζει ο φακός ώστε να μην διαφεύγει φως γύρω από αυτόν. Στο πίσω μέρος του κουτιού σας, κόψτε μια μικρή τρύπα για το καλώδιο τροφοδοσίας του τηλεφώνου σας.

3) Τοποθετήστε το φακό σας στην οπή. Αν ο μεγεθυντικό φακό σας έχει λαβή, αφαιρέσετε την πρώτα. Κολλήστε με την ταινία γύρω από ολόκληρο το χείλος του φακού σας. Βεβαιωθείτε ότι το φακό σας έχει στερεωθεί και δεν υπάρχουν ανοίγματα μεταξύ της ταινίας για να διαφεύγει το φως.

4) Χρησιμοποιήστε τον συνδετήρα για να κάνετε σταντ για το τηλέφωνό σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

5) Όταν το φως περνά μέσω ενός φακού (η εικόνα από τον προβολέα σας θα βγει ανεστραμμένη οπότε πρέπει να ρυθμίσετε το τηλέφωνο σας. Για το iPhone μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Προσβασιμότητα και ενεργοποιήστε το AssistiveTouch. Μόλις ενεργοποιηθεί, μια μικρή λευκή σφαίρα θα εμφανιστεί που μπορείτε να σύρετε γύρω από την οθόνη. Πατήστε τη σφαίρα και πηγαίνετε στη Συσκευή> Περιστροφή οθόνης. Αυτό θα σας επιτρέψει να αναστρέψετε εφαρμογές όπως η εφαρμογή Φωτογραφίες. Οι  χρήστες Andriodς μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Ultimate Rotation Control.

6) Εάν οι τοίχοι σας είναι γεμάτοι με φωτογραφίες θα πρέπει να καθαρίσετε ένα μικρό χώρο για την προβολή σας. Για  οθόνη  θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα λευκό σεντόνι, το πίσω μέρος μια αφίσας, μια κουρτίνα μπάνιου ή παράθυρου, ή απλά ένα άδειο τοίχο.

Χωρίς δαχτυλίδι εστίασης στο μεγεθυντικό φακό σας, θα πρέπει να τοποθετήστε το τηλέφωνό σας στη βάση του κοντά στο πίσω μέρος του κουτιού και να  μετακινήσετε το κουτί  προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, μέχρι η εικόνα σας να είναι ευκρινής. Μόλις έχετε βρει μια καλή εστίαση , μπορείτε να την τελειοποιήσετε μετακινώντας το τηλέφωνό σας  μέσα στο κουτί προς τα εμπρός ή προς τα πίσω.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει φωτογραφικό φακό για τον προβολέα σας, μπορείτε χρησιμοποιήσετε το δακτύλιο εστίασης που σας δίνει κάποια επιπλέον ευελιξία όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης και την απόσταση εστίασης.

7) Για καλύτερη προβολή, γυρίστε τη φωτεινότητα της οθόνης του τηλεφώνου σας στο φουλ και κλείστε τα φώτα του δωματίου.  Θέστε την εφαρμογή  φωτογραφίας του τηλεφώνου σας σε slide show mode για μεγαλύτερη ευκολία. Περάστε το καλώδιο τροφοδοσίας σας του κινητού μέσα από την στο πίσω μέρος του κουτιού και σφραγίστε με την ταινία.

via photojojo

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

30 DIY Ετικέτες Φυτών

Πώς να Φτιάξετε Συσκευασία Δώρου!