in ,

Πώς να Διακοσμήσετε Πλακάκια με στένσιλς και χρώμα!

Προσθέστε προσωπικότητα και χρώμα στην κουζίνα ή στο μπάνιο σας με σχέδια στένσιλ πάνω σε απλό λευκό πλακάκι. Είναι εύκολο και ανέξοδο.

Θα χρειαστείτε:
Αφρώδες πινέλο με επίπεδη κεφαλή
Δύο σχέδια στένσιλ
Μετροταινία
Χρώματα χειροτεχνίας
Ταινία μασκαρίσματος
Πολυ-ακρυλικό μονωτικό

1) Πλύνετε και στεγνώστε το πλακίδιο. Το χρώμα θα κολλήσει καλύτερα σε μια καθαρή επιφάνεια. Βρείτε το κεντρικό σημείο του κάθε πλακιδίου και σημειώστε με ένα μολύβι.

2) Τοποθετήστε το πρώτο σχέδιο στη μέση του κεντρικού σημείου και κρατήστε το στη θέση του με την ταινία μαρκαρίσματος.

3) Βουτήξτε ελαφριά το πινέλο στο χρώμα (φροντίζοντας να μην το καλύψετε εντελώς) και στη συνέχεια πιέστε απαλά (μικρές κινήσεις) στο κέντρο του στένσιλ προσέχοντας μην σας διαφύγει το χρώμα στο υπόλοιπο πλακάκι κάτω από το σχέδιο.

4) Αφαιρέστε προσεκτικά το στένσιλ, πλύντε το απαλά και στεγνώστε το πριν από τη χρήση στο επόμενο πλακάκι. Χρωματίστε όλα τα πλακάκια και αφήστε τα να στεγνώσουν εντελώς πριν από το επόμενο σχέδιο. Αν κατά λάθος σας διέφυγε το χρώμα, χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για να αφαιρέσετε το χρώμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

5) Τοποθετήστε το άλλο σχέδιο στενσιλ σε μια γωνία για να δημιουργήσετε το δεύτερο μέρος της διακόσμηση σας. Κολλήστε και χρωματίστε κάθε γωνιά μια μια  με τον ίδιο τρόπο που κάνατε με το πρώτο σχέδιο. Αφήστε να στεγνώσει εντελώς πριν συνεχίσετε στο επόμενο πλακάκι.

6) Όταν όλα τα πλακάκια στεγνώσουν, με ένα αφρώδες πινέλο περάστε την πρώτη στρώση του μονωτικού απαλά σε όλο το πλακάκι προς μία κατεύθυνση. Ξεκινήστε από την κορυφή του και συνεχίστε προς τα κάτω. Αφήστε να στεγνώσει και στη συνέχεια περάστε τη δεύτερη και τρίτη στρώση.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY : Δώσε ξανά ζωή στην παλιά σου εφημερίδα

30 Καταπληκτικές Ιδέες με Σπρέι Βαψίματος