in , ,

DIY Θήκη για Χαρτί Κουζίνας απο ξύλινες κουτάλες και πιρούνες!

Μια πολύ εύκολη θήκη αφού όσα χρειάζεστε μπορείτε να τα βρείτε στην κουζίνας σας, εκτός ίσως από την ξύλινη βάση που μπορείτε να προμηθευτείτε φθηνά από ένα κατάστημα. Όσο για το χρώμα μπορείτε να διαλέξετε ότι σας εμπνέει. Όπως και με κάθε DIY έχετε πολλές δυνατότητες.

Υλικά:
Ξύλινο κουτάλι και πιρούνι με στρογγυλές λαβές
Στρογγυλή ξύλινη βάση διαμέτρου 18 εκατοστών περίπου
Ξυλόκόλλα
Τρυπάνι και μύτη στη διάμετρο των λαβών των κουταλοπήρουνων
Σπρέι βαψίματος

Προαιρετικά: Αν τα ξυλινα κουταλοπηρουνα δεν είναι τόσο ψηλα όσο το ρολό χαρτί που χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να προσθέσετε ένα ξύλινο πείρο διαμέτρου 3 εκατοστών για να δημιουργήσετε περισσότερο ύψος για το κεντρικό σκεύος και βιδώστε με 2 ξυλόβιδες.

Εαν είναι ψηλότερα από το ρολό κουζίνας, τότε ανοίξτε με το τρυπάνι δύο τρύπες στο πάνω μέρος της βάσης (κέντρο και κοντά στο χείλος) λίγο μικρότερες από τις λαβές των σκευών.

1. Αποφασίστε ποιό σκεύος θα μπει στο κέντρο. Στην προκειμένη περίπτωση η κουτάλα ήταν ψηλότερη από το πιρούνι, γι’αυτό μπήκε στο κέντρο.

2. Αν χρειαστείτε πείρο,μαρκάρετε το κέντρο της βάσης με ένα “Χ”. Τοποθετήστε τον πείρο πάνω “Χ” και μαρκάρετε το περίγραμμα του. Ανοιξτε δύο τρυπες.Γυρίστε τη βάση και βιδώστε τον πείρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

3. Τοποθετήστε ένα ρολό κουζίνας πάνω στον πείρο και μαρκάρετε τη θέση που θα μπουν τα κουταλοπήρουνα για να συγκρατούν το ρολό. Ανοίξτε τρύπα στη βάση. Χρησιμοποιήστε τη ξυλόκολλα για το ακριανό σκεύος. Αφήστε να στεγνώσει. Μην κολλήσετε το κέντρικο σκεύος γιατί αυτό πρέπει να είναι αφαιρούμενο ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το ρολό κουζίνας όταν χρειάζεται.

4. Βάψτε με το σπρέι. Μπορεέτε να χρησιμοποιήσετε όποια απόχρωση σας αρέσει.

5. Αφήστε να στεγνώσει.
6. Τοποθετήστε ένα ρολό χαρτί κουζίνας στη βάση, περαστε τη ξύλινη κουτάλα και σπρώξτε την μέχρι τη βάση.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Σκορδόψωμο με Τυρί

Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας μοναδικά Ξύλινα Φωτιστικά από Καπλαμά!