in , , ,

Πώς να φτιάξεις έναν απίστευτο μοντέρνο καλόγερο για το σπίτι!

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να φτιάξετε έναν υπέροχο μοντέρνο καλόγερο για το σπίτι σας. Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στην είσοδο τους σπιτιού σας για μπουφάν ζακέτες, τσάντες κτλ, όσο και στο μπάνιο για πετσέτες ή στο υπνοδωμάτιο για να κρεμάτε εκείνα τα ρούχα που συνήθως είναι πάνω σε καρέκλες και έπιπλα.  Εαν μπορείτε λοιπόν να κρατήσετε πινέλο και να δέσετε κόμπο τότε έχετε την κατασκευή στο τσεπάκι σας!

 Θα χρειαστείτε ξύλινες ράβδους, σκοινί, χρώμα και κολλητική ταινία. Τόσο απλά! 

Τα χρώματα σας μπορείτε να τα διαλέξετε με βάση τη διακόσμηση σας. Εδώ το κάθε ξύλο έχει βαφτεί στις αποχρώσεις του μπλέ. Στα πόδια έχει περαστεί ταινία και έχει βαφτεί το κάτω μέρος με χρυσό. Μπορείτε να παίξετε με διάφορους συνδυασμούς. Θα μπορούσαν όλοι οι ράβδοι να μείνουν στο χρώμα του ξύλου και τα πόδια να γίνουν χρυσά ή να κάνετε ρίγες. Επίσης για μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση θα μπορούσατε στα πόδια να κάνετε decoupage με ένα χαρούμενο ύφασμα.

Βάλτε όλα τα ξύλα κάτω και γυρίστε το σκοινί κάμποσες φορές γύρω γύρω και δέστε με ένα σφιχτό διπλό κόμπο. Μετά σηκώστε και ανοίξτε τα ξύλινα πόδια. Για το δέσιμο θα μπορούσατε να χρησιμοποίησετε εναλλακτικά ίσως κάποια ζώνη δερμάτινη ή κορδέλα, αρκεί να είναι σταθερά και γερά.

Να έχετε στο νου σας οτι η συγκεκριμένη κατασκευή θέλει το χώρο της. Δεν είναι έναν καλόγερος που θα τον βάλεις στη γωνία και δεν θα πιάνει χώρο. Γι’ αυτο μεριμνήστε που θα τον τοποθετήσετε!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

via stylebyemilyhenderson

Δείτε επίσης – Αλλάξτε το παλιό τραπεζάκι σας μόνο με ύφασμα και κόλλα με την τεχνική Decoupage!

Δείτε επίσης – 10 υπέροχες και πρωτότυπες κρεμάστρες για την είσοδο του σπιτιού!

Δείτε επίσης – 15 Ιδέες για καναπεδάκια εισόδου!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε έναν φανταστικό βοτανόκηπο για την κουζίνα σας απο άδεια κονσερβοκούτια!

25 υπέροχες ιδέες – Έπιπλα από παλέτες και διακοσμητικά {Μέρος 2ο}