in ,

Μετατρέψτε ένα παλιό βιβλίο σε μια πρωτότυπη κασετίνα

Αν έχετε παλιά βιβλία (αυτά με τα μισές σελίδες να λείπουν) δεν χρειάζεται να τα πετάξετε . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά βιβλία με σκληρό εξώφυλλο για να δημιουργήσετε μια κομψή και λειτουργική κασετίνα που θα περιέχει τα είδη ζωγραφικής του παιδιού σας . Είναι ιδανική για τα ταξίδια , διότι καταλαμβάνει μικρό χώρο και έχουν μια κομψή μικρή λαβή για εύκολη μεταφορά .


Ακολουθήστε τις οδηγίες για να φτιάξετε μια για τον εαυτό σας ή κάποιον που αγαπάτε .
Κατ ‘αρχάς , θα πρέπει να κόψετε το εσωτερικό ενός παλιού βιβλίου . Στη συνέχεια , ενισχύστε τη ράχη του βιβλίου κόβοντας ένα κομμάτι χαρτόνι . Πριν το κολλήστε , βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ φαρδύ ώστε να κλείνουν  τα εξώφυλλα . Χρησιμοποιήστε το βιβλίο ως οδηγό για να κόψετε το ύφασμα για το πλαίσιο σας .

 Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να μαρκάρετε το βιβλίο επάνω στο ύφασμα σας . Στη συνέχεια σιδερώστε τις άκρες , τυλίγοντας τις προς τα πίσω. Χρησιμοποιήστε το βιβλίο σας ως οδηγό για να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζει σωστά . Μπορείτε να σιδερώσετε ακόμα και πάνω από αυτό, αν είναι πιο εύκολο για εσάς .

Έπειτα φτιάξτε τις θήκες . Χρησιμοποιήστε μια υφασμάτινη ετικέτα . Την κόβετε , στριφώνετε το άνω άκρο, σιδερώνετε τις άλλες άκρες και τη ράβετε στη θέση της . Για την θήκη των μολυβιών , κόψτε ένα ορθογώνιο το διπλάσιο του ύψους συν το περιθώριο για το πάνω άκρο . Στριφώνετε το κάτω και άνω άκρο και ράβετε τις πλάγιες πλευρές , φτιάχνοντας μια θήκη . Στη συνέχεια , ράβετε κάθε 2 εκατοστά για κάθε μολυβοθήκη .

Ράψτε τη θήκη στις πλευρές που έχετε καρφιτσώσει στο ύφασμα του βιβλίου . Θα χρειαστείτε μια ραπτομηχανή . Μην ράψετε το κάτω μέρος , το αφήνετε ελεύθερο.

Εφόσον έχετε λαβές από παλιές τσάντες , τις ράβετε υφασμάτινα λουριά για να τις κολλήσετε με ζεστή κόλλα στο βιβλίο .

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τέλος , κολλάτε με  ζεστή κόλλα το εσωτερικό . Ο καλύτερος τρόπος είναι σιγά σιγά . Μπορείτε να πιέσετε και να απλώσετε την κόλλα με αυτόν τον τρόπο. Εάν ρίξετε όλη την κόλλα μονομιάς κάτω από το ύφασμα , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα  παλιό σίδερο για να θερμάνετε και να απλώσετε την κόλλα .

via cosmocricket

Δείτε επίσης – Φτιάξτε ένα υπέροχο vintage πορτοφόλι απο παλιά κασέτα!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας ένα όμορφο δερμάτινο τσαντάκι clutch!

Δείτε επίσης – 40 φανταστικές ιδέες για την οργάνωση των κοσμημάτων σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

50 εκπληκτικές τραπεζαρίες με διαφορετικές καρέκλες!

Φανταστικά κοσμήματα απο άχρηστα κομμάτια μετάλλου!